• Coronamaatregelen - update 3-1-'21

3 jan 2021
  • Na overleg met het bestuur is besloten om vanaf 4 januari ons sportpark De Roosberg weer te openen voor trainingen van de jeugd. Het is aan ieder team zelf om te bepalen hier wel / geen gebruik van te willen maken.

Belangrijk blijft uiteraard om alle regels die van kracht zijn, onverminderd na te blijven leven, zodat we deze positieve beslissing niet op korte termijn weer terug hoeven draaien.

Vanuit het bestuur blijven we de ontwikkelingen uiteraard volgen, waarbij wij net als iedereen hopen dat de situatie in de komende weken / maanden stap voor stap verbetert.

Allemaal veel plezier en succes gewenst bij hopelijk een zo volwaardig mogelijke 2e seizoenshelft!

Covid-maatregelen

Op ons sportpark hebben we een aantal maatregelen uitgewerkt om te voldoen aan de regels zoals gesteld door de overheid, gemeente en KNVB (NOC*NSF). Dit zijn soms lastige of vervelende maatregelen, maar ze zijn absoluut noodzakelijk. Alleen op deze manier kunnen we het seizoen voortzetten. Wij vragen je dan ook om je aan deze maatregelen te houden.

De basisregels blijven onverminderd van kracht:

• Heb je klachten, dan blijf je thuis en laat je testen;
    • Ben je ouder dan 18 jaar? Houd minimaal 1,5 meter afstand.
    • Vermijd drukte;
    • Was regelmatig je handen; in ieder geval voor je thuis weggaat en als je weer thuiskomt.

Aangescherpte regels voor Sportpark de Roosberg

• De kantine en kleedkamers gesloten,
    • Van het toilet bij de kleedkamers mag wel gebruik gemaakt worden.
    • Tijdens trainingen blijven de toegangspoorten gesloten.
    • Het is niet toegestaan om wedstrijden of trainingen te bezoeken als toeschouwer.
    • Neem zelf een waterbidon of een energiereep o.i.d. voor jezelf mee.
    • Na de training dienen spelers en begeleiding direct het complex te verlaten.

• Met ingang van 29 september is de kantine gesloten.
    • Gebruikmaken van het terras is niet toegestaan.

Fysio

• Met ingang van 19 oktober komt het inloopspreekuur te vervallen.

• Trainingen voor alle jeugd gaan door volgens trainingsschema.
    • Ben je ouder dan 18 jaar? Trainen is tot nader order niet toegestaan.
    • Tijdens trainingen blijven de poorten gesloten.
    • Breng je kinderen naar de voetbal en haal je ze weer op, blijf dan niet onnodig op het sportcomplex en kom maximaal tien minuten van tevoren om ze op te halen.

Toegang sportpark de Roosberg

• Het complex wordt, tot nader order, enkel vrijgegeven voor de blokuren van de trainingstijden van de jeugd en keeperstraining, en op zaterdag voor de jeugd in aangewezen bloktijden.
    • Het is helaas nog niet toegestaan buiten deze tijden om vrij te voetballen binnen ons complex. Houdt hier s.v.p. rekening mee!

Tot slot vragen wij je, in lijn met de richtlijnen van de overheid, om 10 dagen thuis te blijven en dus niet op de club te komen, nadat je bent teruggekeerd uit een gebied dat een oranje reisadvies heeft. Hiervoor geldt jouw eigen verantwoordelijkheid.

Houd tevens goed onze website en FB/Insta pagina’s in de gaten, waarop we telkens de nieuwe richtlijnen zullen bijwerken.
    Neem bij vragen en/of onduidelijkheden contact op via onderstaande button of via je trainer of coach.

Samen maken we de club en alleen samen krijgen we corona onder controle.

• Vragen over de Covid-19 maatregelen, stel ze hier!