• Enquête ledentevredenheid v.v. Bavel

12 jan 2021
  • Drie studenten van de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg voeren namens hun HBO-opleiding SPECO Sportmarketing een ledentevredenheidsenquête uit.

Met de resultaten van deze enquête kunnen zij het bestuur van v.v. Bavel een advies geven om zaken eventueel te verbeteren.

Buiten dat de studenten verder kunnen met hun opdracht, heeft de club er natuurlijk ook erg veel aan.

Neem even tien minuten de tijd en vul de vragenlijst in. De resultaten worden uitsluitend voor het advies gebruikt. Via onderstaande button open je de vragenlijst.

Dank allemaal!

_______________________

Wij zijn Teun Bedert, Puck Westendorp en Melle Celant aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Vanuit de opleiding Speco sportmarketing voeren wij voor Voetbal Vereniging Bavel een ledentevredenheidsenquête uit. Deze enquête meet de ledentevredenheid van de vereniging. Met de uiteindelijke resultaten van de enquête kunnen wij een advies geven aan het bestuur van VV Bavel zodat zij onderdelen van de dienstverlening eventueel kunnen verbeteren.

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 10 minuten duren. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met de resultaten omgegaan en wordt het onderzoek uitsluitend voor het advies gebruikt. Overal is slechts één antwoord mogelijk, tenzij anders vermeld.

Als meerdere leden van het gezin bij VV Bavel sporten, graag per persoon invullen (dus niet voor het hele gezin). Ben je jonger dan 12 jaar? Wil je deze vragenlijst dan alsjeblieft laten invullen door een ouder/verzorger.

Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via 458158@student.fontys.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Ga naar enquete